Når nu jeg tidligere har skrevet lidt om mit feltarbejde i Bolivia, tænkte jeg, at det også var på sin plads at fortælle, at jeg har afleveret! JAAAA! Det er indtil videre det projekt på studiet, som jeg har brugt længst tid på, når man medregner hele processen fra tanke til handling. Allerede i marts sidste år begyndte jeg nemlig at undersøge muligheden for feltarbejde, og efter en masse mails frem og tilbage, planlægning af rejse, indsamling af selve feltarbejdet og så selvfølgelig udformning af projektet, er jeg endelig færdig. Og jeg er SÅ lettet!
Jeg må ærligt indrømme, at det var lidt af en udfordring at holde fokus undervejs i skriveprocessen. Billederne som jeg brugte i min opgave, distraherede mig en smule, og jeg kunne ikke undgå at få en udlængsel, når jeg sad og kiggede mit materiale igennem. Nu er jeg så færdig med at skrive kloge ord om det bolivianske køkken og klar til at starte i praktik i februar. Det er skønt, men virkelig også mærkeligt at have færdiggjort opgaven og give slip på projektet. I går sad jeg og kiggede nogle flere billeder igennem fra La Paz, for jeg kom sgu helt til at savne byen (minus højden!). Og så ville jeg altså heller ikke sige nej til endnu et besøg hos Restaurant Gustu, som endte med at være omdrejningspunktet for min opgave. Vi skrev i øvrigt lidt om vores virkelig gode madoplevelse HER.
I må ha’ en dejlig søndag! Mens Anders sidder og knokler med eksamen, vil jeg putte mig i sofaen med en god bog, inden jeg i aften skal hjem til min veninde.
English: This Friday I finally handed in my project about Restaurant Gustu! When we were in Bolivia in the late summer last year, I was, besides experiencing the city, also busy with collecting a lot of material and doing fieldwork. The outcome of the fieldwork has now resulted in a project, and I’m so relieved to be done. It was a bit difficult to look at all the photos from La Paz, because it made me miss the city a lot, so I wanted to share a few photos from one of the last days we had in the city.